Arkivfoto: fodboldbilleder.dk

Arkivfoto: fodboldbilleder.dk

Lyngbys Brøndby-kamp i fare:

Mangler penge til varme i banen

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Ikke nok med at Lyngby Boldklub i øjeblikket kæmper en hård kamp for at undgå at gå konkurs. Nu kan premierekampen også være i fare. Årsag: Man mangler penge til varme i banen. Det skriver TV2 Sport.

"Selv om vi finder løn i morgen (tirsdag, red.), skal vi have en bane at spille på. Og der skal være varme i banen, og lige nu har vi ikke råd til at starte for det, så det skal vi også have løst. Det er senest torsdag, som jeg forstår det, at der skal tændes for varmen i tæppet, så vi kan spille søndag. Så lige nu er det også uafklaret," siger bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub, Torben Jensen, til TV 2 Sport.

Ekstra Bladet skriver, at det er et krav i Superligaen, at fodboldklubberne har varme i banen, så frost kun i ekstreme tilfælde bliver et problem.

Avisen har talt med Lyngby Boldklubs Head Groundsman, Lars Olsen, som er fortrøstningsfuld. 

"Det skal nok gå. Der er små tre centimeters frost i toppen af banen lige nu, men det kan vi sagtens nå," siger han til Ekstra Bladet og tilføjer:

"Ud fra et fagligt synspunkt skal det nok kunne lade sig gøre. Ingen problemer, sagde Lars Olsen, hvis arbejdsbetingelser ikke er blevet gjort lettere af Superliga-klubbens store økonomiske problemer og mulige konkurs."

 

Publiceret 06 February 2018 15:00