Lyngby Boldklub forhandler med ny Premier League-klub:

Ledelsen beder spillerne om mere tid

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Lyngby Boldklub forhandler med en ny Premier League-klub, efter et tilbud blev givet fredag gennem advokatfirmaet Plesner. Det skriver Ritzau.

"Vi fik en henvendelse fredag aften fra en Premier League-klub, og det er vigtigt at understrege, at det ikke er Brighton," siger bestyrelsesformand Torben Jensen til Ritzau.

"Tilbuddet er ikke kommet til os, men det er kommet til advokatfirmaet Plesner. Det har vi behandlet hele weekenden, og det anser vi for at være meget spændende og seriøst," siger han.

Men Premier League-klubben er ikke den eneste part, der forhandles med.

"Situationen er lige nu den, at vi har to investorgrupper, som vi arbejder på, og som vi har arbejdet på hele weekenden, men situationen er også den, at der er to investorgrupper, som vi ikke længere tror på," siger han til Ritzau.

Giv os mere tid

Torben Jensen appellerer til Lyngby-spillerne om at give klubbens ledelse mere tid til at forhandle.

"Vi har brug for mere tid end til tirsdag aften klokken 23.59. Vi ved allerede, på den henvendelse der kom fredag aften fra Premier League-klubben, at de skal bruge syv dage, og det er til og med fredag. Så vi appellerer i dag til spillerne og Spillerforeningen om, at de vil give os til og med fredag. Om vi kan få det eller ej, det må vi se. Men vi har brug for mere tid," siger Torben Jensen.

Spillerforeningen sendte fredag et påkrav til konkurstruede Lyngby Boldklub.

Senest tirsdag skal superligaklubben udbetale løn for januar til spillerne, skrev Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

Hvis ikke lønnen udbetales, så kan spillerne fra og med onsdag ophæve deres kontrakter og forhandle med andre klubber.

Publiceret 05 February 2018 13:15