Arkivfoto

Arkivfoto

Bølge af tyveri fra biler ramte tirsdag det centrale Lyngby

Nordsjællands Politi har fået fem anmeldelser om tyveri fra biler i parkeringshuset ved Meny på Lyngby Hovedgade, parkeringspladsen ved Magasin/Fog og Lyngby Torv

Af
Mikkel Brøgger Petersen

En serie af tyveri fra biler ramte tirsdag fra slutningen af eftermiddagen og om aftenen den centrale del af Lyngby. Det kan man læse i Nordsjællands Politis døgnrapport.

Kl. 16.55 til kl. 17.25 blev ruden til en bil i parkeringshuset ved Meny på Lyngby Hovedgade smadret. Man stjal en taske med to computere og en oplader.

Mellem kl. 17.45 til 19.20 blev der fra en bil samme sted stjålet en taske med computer og nøgler.

På parkeringspaldsen ved Magasin/Fog blev en bil opbrudt i døren, og man stjal to computere. Bilen var parkeret på stedet fra kl. 18.40 til kl. 20.

Det samme gjorde sig gældende for en anden personbil, som holdt parkeret samme sted mellem klokken 18.05 og 21.50. Her kom man også ind i bilen ved at bryde dørlåsen op. Fra bilen blev der stjålet en computer samt en taske indeholdende pung med kort og kontanter, solbriller samt handsker.

Ruden på en personbil, som holdt parkeret på Lyngby Torv, blev smadret mellem klokken 16.20 og 20.00, og fra bilen blev der stjålet en taske indeholdende computer og mobiltelefon.

Publiceret 06 November 2019 16:00