Den 35-årige blev anholdt torsdag aften.

Den 35-årige blev anholdt torsdag aften.

Mand anholdt og varetægtsfængslet i sag om voldtægt i pirattaxa

En 35-årig mand er ved Retten i Lyngby blevet varetægtsfængslet i 14 dage i forbindelse med en voldtægt begået i Lyngby 1. september

Nordsjællands Politi kunne torsdag klokken 20.51 anholde en 35-årig mand fra Brønshøj og sigte ham for voldtægt begået i en pirattaxa i Lyngby den 1. september. Manden blev fredag klokken 11 fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Lyngby, og her blev han varetægtsfængslet i 14 dage.

"Anholdelsen skete på baggrund af de oplysninger, kvinden havde afgivet ved anmeldelsen, som igangsatte godt gedigent politiarbejde, hvor klassisk efterforskning blev kombineret med de moderne IT-muligheder, vi i dag har til rådighed," fortæller politikommissær Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse fra politiet.

Efterlysning af vidner

Anmeldelsen fik i mandags Nordsjællands Politi til offentligt at søge vidner, og politiet sætter stor pris på de mange indkomne tip.

"Vi har fået mange interessante og konkrete henvendelser på baggrund af vores efterlysning, og det var betryggende at vide, at vi havde flere lovende ledetråde at forfølge, hvis vi skulle løbe ind i en blindgyde. Borgerne skal endelig også fremover videregive information til os, for ofte er det efter henvendelser fra borgerne, at vi får sat skred i vores efterforskning," siger Henrik Gunst.

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke ydereligere kommentarer til sagen.

Publiceret 20 September 2019 14:29