Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vind billetter til Cirkus Baldoni i Virum

Akrobater, en cirkusprinsesse, klovner og Løven Leonardo - Cirkus Baldoni optræder i Furesøparken 5. og 6. august kl. 15

Cirkus Baldoni fejrer sæson nummer 15 med et brag af en cirkus-fest krydret med topartister fra hele Europa. Som altid med numre, der aldrig før er set i Danmark. Fra Mombasa i Kenya skal kommer fire akrobater der snor sig, bygger menneskelige pyramider og springer så man næsten ikke tror sine egne øjne.

En vaskeægte cirkusprinsesse hører sig naturligvis også til. Miss Maria er syvende generation af en artist familie, og når hun optræder højt oppe under cirkus kuplen, holder de fleste vejret i spænding.

Klovnerier er der som altid rigeligt af i Cirkus Baldoni og i år er ingen undtagelse. Danilo bliver i år ledsaget af Eddie, der nærmest er et musikalsk geni og spiller på stort set alle blæseinstrumenter.

Som altid er det René Baldoni, der sammen med sin tro følgesvend løven Leonardo guider publikum gennem forestillingen.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk eller på ebillet.dk.

Det er også muligt, at reservere billetter på telefon: 20866010 hverdage ml. 9-14, samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.

Konkurrence

Spørgsmål: Hvornår optræder Cirkus Baldoni i Furesøparken?

Send svar til: konkurrence@dgo.dk senest fredag den 28. juli kl. 11. Vinderne får direkte besked og offentliggøres i Det Grønne Område, 1. august.

Præmier: 1. præmie 4 x billetter til 1. plads, (værdi kr. 190 pr. billet) samt et billede med vinderen og løven Leonardo

8 x 2 billetter til 2. plads (værdi 160 pr. billet.)

Publiceret: 25. Juli 2017 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!