Stine Mandal.
Stine Mandal.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vil du hellere høre til Gentofte Kommune?

Stine Mandal, 55 år, jordemoder:

”Vi er lidt glemt herude i Taarbæk. For eksempel vores badebro. Lyngbys borgere kommer hele tiden herud og bruger vores badebro, men vi var nødt til at finansiere badebroen privat. Jeg vil helst blive i Lyngby-Taarbæk Kommune, men jeg synes, de skal stramme sig op.”

Niels-Christian Uhrenholdt, 52 år, økonom:

”Jeg tror, Gentofte Kommune gør det bedre. De har et højere serviceniveau, og det er det, folk falder for. Vi har bestemt udfordringer med vores kommune, for eksempel at få dem til at lave banale ting som vejene. Det går vist lidt lettere i Gentofte Kommune, men jeg vil alligevel helst blive i Lyngby-Taarbæk Kommune.”

Susanne Wiinblad, 67 år, pensionist:

”Jeg tror, 90 proceny af os herude vil væk fra Lyngby-Taarbæk Kommune. Se på fortovene. De er ikke blevet lavet i 40 år, men da borgmesteren kom herud, blev hun gelejdet væk, så hun ikke så det. De gamle kan ikke engang gå her med rollator. Vi er cirka 2.000 mennesker herude, men vi har 24 foreninger bare til at få lavet de ting, som kommunen burde gøre.”

Jacques Resca, 78 år, pensionist

”Jeg har boet i Taarbæk i 46 år, og jeg har altid ønsket, at vi fik Gentofte som kommune. Vi betaler masser af skat herude, men de gør intet for os. Vi kan ikke engang få ordentligt internet, fordi vi ligger for langt væk fra Lyngby.”

Vibeke Larsen, 74 år, pensionist

”Jeg vil gerne have Gentofte som kommune. Min oldemor var med i demonstrationerne i slutningen af 1800-tallet foran Lyngby Rådhus, hvor vi ville løsrive os første gang. Jeg har altid følt, vi var mere som Skovshoved. Jeg har intet forhold til Lyngby. Jeg skal for eksempel ud at handle nu, og det foregår i Gova i Ordrup.”

Niels-Christian Uhrenholdt.
Niels-Christian Uhrenholdt.

Susanne Wiinblad.
Susanne Wiinblad.

Jacques Resca.
Jacques Resca.

Vibeke Larsen.
Vibeke Larsen.
Publiceret: 01. August 2017 13:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere