Arkivfoto: fodboldbilleder.dk
Arkivfoto: fodboldbilleder.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vigtig sejr: Lyngby fortsætter sejrsrækken i Europa

En udebanesejr over Slovan Bratislava giver Lyngby gode muligheder for at spille sig videre i Europa

Med et mål af Jeppe Kjær i det 75. minut spillede Lyngby Boldklub sig i en favorabel position med en 1-0-sejr over Slovan Bratislava.

Sidste sæsons bronzevindere fortsætter dermed sejrsrækken i Europa League-kvalifikationen, som nu lyder på tre kampe i træk. Desuden viser Lyngby-defensiven sin styrke, da holdet endnu ikke har lukket mål ind.

Efter kampen sagde træner David Nielsen følgende til Lyngby Boldklub TV:

"Det var en perfekt udekamp i Europa, som vi resultatmæssigt spiller. Der er stor tempoforskel. Vi starter rigtig godt og er med, så får vi en periode i kampen, hvor de kvalitetsmæssigt er bedre end os, fordi vi simpelthen er for dårlige på bolden. Det betaler vi prisen for i form af Mikkel Andersen skal lave et par gode redninger. Det er også en vigtig del af det. Så får vi også justeret i pausen, vi får Mikkel Rygaard ind, og vi får et helt andet udtryk med bolden. Og så laver vi et fantastisk mål på udebane. Fantastisk aflevering af David Boysen, og Jeppe Kjær er, hvor han skal være. Det er et rigtig fint udgangspunkt, men vi kan alle sammen godt mærke, at det her er et fodboldhold, der er godt," sagde han.

Først fokus på Silkeborg

Samtidig understreges det, at det også kræver en god præstation på torsdag, hvis Lyngby skal spille sig videre.

"Vi har fået et godt resultat, men der er desværre en kamp igen på torsdag. Så vi skal sørge for, at det desværre bliver til et heldigvis, så vi også får en god præstation og et godt resultat der," sagde David Nielsen, som understregede, at fokus endnu ikke er på returkampen.

"Jeg tænker først på, at vi skal spille mod Silkeborg på søndag. Det skal vi være klar til. Nu er der en masse trætte ben og en masse trætte hoveder, men vi har også leveret en god præstation, så når vi kommer til torsdag, så begynder vi at have fokus på dem, men nu er der fokus på Silkeborg, og de har givet os rigeligt med problemer før, og det kommer de også til at gøre på søndag," udtalte han.

Publiceret: 14. Juli 2017 09:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!