Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VIDENSBY: Vidensbyen var en vigtig fascilitator

Torben Möger Pedersen er administrerende direktør i Pension Danmark, der over de seneste år har øget deres investeringer i ejendomme, da det er en mindre konjunkturfølsom indtjening i en tid med lave obligationsrenter

Investeringer Kontakten til Lyngby-Taarbæk Vidensby fik Pension Danmark, da de blev inviteret på en kop kaffe og en snak om, hvorvidt de kunne se muligheder som ejendomsinvestor i området. Det kunne de.

”Den dialog har ført til en meget perspektivrig aftale, som vi underskrev lige før jul. Et samarbejder, der handler om opførelsen af 1000 nye boliger i samarbejde med Boligfond DTU. Et samarbejde som har et meget langt tidsperspektiv,” siger Torben Möger Pedersen

Pension Danmark ejer i forvejen de bygninger, der huser Magasin og Johannes Fog i Lyngby.

”Vi ser Lyngby som et dynamisk centrum for den nordlige del af København og Nordsjælland. Her er et attraktivt butiksliv, videnstunge arbejdspladser, og et stort og dynamisk universitet. Vidensby organisationen har spillet en væsentlig rolle for vores samarbejde med DTU. De har været en vigtig fascilitator,” siger Torben Möger Pedersen.

Han synes, at Vidensbyen er en meget positiv måde at tænke offentligt/privat partnerskab på.

”Vidensbykonceptet er ret unikt. Det er ikke noget, man støder på andre steder, og jeg håber på, at andre universitetsbyer vil lade sig inspirere til at etablere en struktur, hvor man binder folk sammen. Det er med til at give udenbys investorer en nem indgang,” siger Torben Möger Pedersen.

Publiceret: 24. Januar 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere