Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

V trækker sig fra byggeri på grund ved Dyrehaven

Venstre vil alligevel ikke være med til at udvikle det jordstykke fra Trongårdsskolen og ud mod Klampenborgvej. Området er ellers udbudt til salg

Venstre ønsker alligevel ikke, at der skal bygges på den store grund, som går fra Trongårdsskolen til Klampenborgvej.

Det er en 55.000 kvadratmeter stort areal, som kommunen udbød til salg i starten af året. Planen er, at der skal opføres boliger på grunden. Det går Venstre nu imod, fortæller gruppeformand Søren P. Rasmussen til Det Grønne Område:

“Vi har haft en fantastisk dialog med borgerne i området og er kommet frem til, at nej, vi skal ikke udvikle det område. Nogle vil med rette kunne sige, at vi tidligere har villet være med til at udvikle området, men på baggrund af dialogen med borgerne og en intern dialog er vi klogere,” forklarer han:

“Det giver ikke mening at udvikle det område. Vi ønsker at bevare det grønt til fremtidige generationer. Det er vigtigt for os at sikre Dyrehavegård som et aktivt sted med plads til heste og oplevelser for byens borgere. Hvis vi skulle se på en udbygning af dette område, skulle det være noget byggeri af meget høj arkitektonisk kvalitet, som er åbent, så man bevarer det grønne kig over markerne - samtidig med vi fik løst støjproblemerne.”

“Samtidig skulle et eventuelt byggeri være banebrydende i forhold til miljøstandarder, så vi kunne bruge videsbyen til at vise fremtidens muligheder og standarder. Og det skulle også udfylde nogle af de boligtyper vi mangler i kommunen i forhold til ældreboliger,” siger Søren P. Rasmussen:

“Da det desværre ikke er muligt at få noget af dette opfyldt, ønsker vi ikke at udvikle og sælge dette stykke jord.

Publiceret: 11. Juli 2017 11:40

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!