Kommunalvalg 2017
Venstre vil bevare medborgerhuset i Lundtofte. Foto: Lars Schmidt
Venstre vil bevare medborgerhuset i Lundtofte. Foto: Lars Schmidt
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

V fik afvist to forslag, der ikke var finansiering for

Forslag om at ansætte en borgerrådgiver og om at bevare medborgerhuset i Lundtofte blev afvist og sendt til budgetforhandlingerne

#lyngbykv17 Venstre fik hverken opbakning til at bevare medborgerhuset i Lundtofte og til at ansætte en borgerrådgiver i kommunen.

Det var ellers to af flere forslag, som partiet stillede og ønskede behandlet på sidste uges møde i kommunalbestyrelsen. Men ingen af forslagene vandt gehør, og det var først og fremmest, fordi Venstre ikke havde fundet pengene i budgettet til at finansiere forslagene, som nu i stedet er oversendt til de kommende budgetforhandlinger.

Medborgerhuset

Om medborgerhuset i Lundtofte mente Venstre:

“Når værkstederne er flyttet over på skolen, opstår der nye muligheder for, at medborgerhuset kan bruges til andre aktiviteter. Venstre ønsker, at huset udvikler sig i samarbejde med borgerne og foreslår, at kommunen samarbejder med borgerforeningen om et oplæg til det videre indhold af medborgerhuset.”

“Der er ikke anvist finansiering. Ejendommen er forudsat solgt. Sælger vi den ikke, er der et budgetunderskud, der skal dækkes ind. Det er ikke et gratis forslag. Havde der været anvist en finansiering, kunne vi have taget en realitetsforhandling i økonomiudvalget,” sagde borgmester Sofia Osmani (K).

SF’s Hanne Agersnap bakkede op:

“Det er et meget dyrt forslag. Ideen er jo, at få liv på Lundtofte Skole i mange flere timer. Vi skal have liv på den nye skole og kulturcenter.”

Borgerrådgiveren

Et V-forslag om at etablere en stilling som borgerrådgiver, som blev sparet væk for nogle år siden, led samme skæbne som forslaget om medborgerhuset i Lundtofte.

“Vi er kede af at stillingen som borgerrådgiver blev nedlagt, for den tjeneste et fantastisk formål,” sagde Venstres Søren P. Rasmussen, inden sagen blev oversendt til budgetforhandlingerne. Heller ikke denne sag var der nemlig finansiering på.

Publiceret: 05. September 2017 11:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere