Cphbusiness’ iværksætteruddannelse i Lyngby har en fremgang i antallet af ansøgere på 29 procent. Foto: Cphbusiness
Cphbusiness’ iværksætteruddannelse i Lyngby har en fremgang i antallet af ansøgere på 29 procent. Foto: Cphbusiness
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Uddannelse: Flere vil være iværksættere

Cphbusiness iværksætteruddannelse i Lyngby har fået 29 procent flere ansøgere end sidste år

Der er kommet flere ansøgere end nogensinde før til Cphbusiness’ iværksætteruddannelse innovation og entrepreneurship. 29 procent flere har søgt uddannelsen som førsteprioritet, skriver institutionen i en pressemeddelelse.

239 har sat kryds ved professionsbachelor i innovation og entrepreneurship som førsteprioritet, da valget om fremtidens uddannelse skulle træffes. Sidste år var der 185 ansøgere, og 29 procent flere har altså søgt ind.

En af dem, der har sat krydset ved den halvandet år lange professionsbacheloroverbygning, er Caroline Güldner, der er uddannet serviceøkonom.

“Jeg valgte den, fordi jeg synes, at iværksætteri er enormt spændende. Dertil også innovationsdelen; at udvikle nogle ting og gøre livet nemmere for os alle sammen”, siger hun.

Professionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship har eksisteret siden 2012, og de studerende kan bruge den til meget, forklarer underviser Rune Meyer, der glæder sig over de mange ansøgninger.

“Vi skaber fremtidens ledere med vores praktisk orienterede uddannelse i innovation og entreprenørskab, som bygger på inspiration fra MIT og Harvard. Vores uddannelse er blevet mere relevant end nogensinde før, og de studerende lærer at udvikle den gode idé, som skaber værdi. Men vigtigst af alt lærer de at føre ideen ud i livet, at eksekvere, og det er en altafgørende kompetence både som entreprenør og medarbejder i en større virksomhed”, siger han.

De nye studerende begynder 29. august på Cphbusiness Lyngby.

Fakta

Ansøgninger - førsteprioritet:

2017: 239

2016: 185

2015: 204

Ansøgninger - i alt:

2017: 593

2016: 470

2015: 519

Publiceret: 10. Juli 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!