Inger Christensens langdigt er omdrejningspunktet for denne måneds ‘tre kvinder og en bog’.
Inger Christensens langdigt er omdrejningspunktet for denne måneds ‘tre kvinder og en bog’.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tre kvinder og én bog

Bibliotekets litterære koncept ”Tre kvinder og en bog” har Inger Christensens langdigt ”Brev i april” som omdrejningspunkt den 23. marts.

”Tre kvinder og én bog” er et litterært koncept, hvor man kan møde tre af bibliotekets egne stemmer, bibliotekarerne Lise Roest-Madsen og Silja Premer Attrup samt litteraturformidler Lea Fløe Christensen, der alle har en stærk holdning til litteratur.

Inger Christensens ”Brev i april” er et langdigt og er blevet kaldt for den mest oversete bog af forfatteren, selvom der ikke hersker nogen tvivl om bogens litterære kvalitet. Det er også derfor, at de tre kvinder har valgt at sætte netop denne bog, af en af Danmarks måske mest læste digtere, i centrum, så den får mulighed for at komme frem fra gemmerne og få nyt liv.

Lise Roest-Madsen, Lea Fløe Christensen og Silja Premer Attrup vil perspektivere, fundere og læse højt fra digtet, og publikum er velkomne til at være med i samtalen.Man kan deltage i arrangementet uanset, om man har læst bogen, eller har den til gode, og alle er velkomne til at tale med undervejs. Man må dog være indstillet på, at slutningen og andre plots muligvis røbes undervejs i snakken.

”Tre kvinder og én bog” foregår på Stadsbiblioteket torsdag den 23. marts Kl. 17. Gratis billetter downloades via bibliotekets hjemmeside lyngbybib.dk. /peb

Publiceret: 20. Marts 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere