Michael Gorm Nielsen, Thomas Bjelland og Niels Lorentzen bliver den nye trio i Virum-Sorgenfri Boldklub.
Michael Gorm Nielsen, Thomas Bjelland og Niels Lorentzen bliver den nye trio i Virum-Sorgenfri Boldklub.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Trænerteam på plads i Virum-Sorgenfri Boldklub

Michael Gorm Nielsen og Thomas Bjelland afløser Hasse Kuhn og Martin Fischer

Af Mikael Østergaard
Efter en lang årrække som cheftræner i Virum-Sorgenfri skilles Hasse Kuhns og klubbens veje. Også assistenttræner Martin Fischer er fortid i klubben.

Ny cheftræner fra årsskiftet bliver Michael Gorm Nielsen, 35 år, og han får Thomas Bjelland, 25 år, som assistenttræner.

Michael Gorm Nielsen kommer fra Fredensborg og har haft en aktiv karriere i 2. division og Danmarksserien. Thomas Bjelland, der er lillebror til Andreas Bjelland, tidligere Lyngby-spiller, nuværende landsholdsspiller og på kontrakt i Brentford i den næstbedste engelske række, har været en central spiller i Virum-Sorgenfri de seneste fire år, men blev alvorligt skadet for et år siden og vil nu afprøve trænervejen. Med sig får de Niels Lorentzen, der fortsætter på posten som holdleder.

”Vi har fortsat en målsætning om at spille i Danmarksserien. Men vi ønsker samtidig i endnu højere grad at sikre, at klubbens pipeline af spillere fra ungdomsafdelingen bliver klar til DS-niveau, og målsætningen er at få et førstehold bestående af op mod 80 procent VSB’ere”, udtaler senioransvarlig Kenneth Reeh på vegne af bestyrelsen og fortsætter:

”Fastholdelse af vores egne spillere er en prioritet, og det nye trænerteam skal derfor arbejde tæt sammen med 2. senior og U19-truppen for at sikre målrettet, intensiv og varieret træning samt tætte relationer mellem spillerne i de tre trupper. Der skal trænes specifikt og på tværs og på samme tidspunkter for at udvikle spillerne maksimalt. Vi har derfor vurderet, at timingen var den rigtige til en justering af teamet omkring holdet”.

I øvrigt har også Hasse Kuhn og Martin Fischer deres fremtid på plads. De rykker lidt nordpå for at træne Birkerød, der er en af Virum-Sorgenfris modstandere i Danmarksserien.

Publiceret: 04. December 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område