Udstillingen “Et vokabularium” er en sanselig fortælling. Om livet. Om tilstedeværelse, om transformation og om nyt udsyn.
Udstillingen “Et vokabularium” er en sanselig fortælling. Om livet. Om tilstedeværelse, om transformation og om nyt udsyn.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Susanne Schmidt-Nielsen udstiller i Cobrarummet

Efter et par måneders pause præsenterer Lyngby Kunstforening atter en udstilling i Cobra-rummet ved Sophienholm, hvor man indtil den 10. september kan man se værker af billedkunstneren Susanne Schmidt-Nielsen.

Udstillingen “Et vokabularium” er en sanselig fortælling. Om livet. Om tilstedeværelse, om transformation og om nyt udsyn. Den viser en samling af objekter og installatoriske værker, der på hver deres måde taler om livets processer og de aftryk, som sættes i og på os. De anvendte materialer er oftest hentet fra hverdagslivet. Tekstil, nyt eller brugt - papir - beton - silikone - ready-mades, m.fl. Det er materialer, vi kender til, og som derved allerede bærer en fortælling. Spor af processen forbliver synlige og er derved med til at formidle værkets fortælling.

Susanne Schmidt-Nielsen er uddannet på Københavns Kunstskole 2008-2011 og på Kunstskolen Spektrum 2012-2013. Hun har bl.a. deltaget i Kunstnernes Sommerudstilling i Janusbygningen, Tistrup (2010-2014), i Nordkraft, Ålborg (2012) og i Pakhuset, Nykøbing Sjælland (2016). Af udsmykningsopgaver kan nævnes retten i Roskilde (2015).

Udstillingen i Cobra-rummet ved Sophienholm, Nybrovej 401, Kgs. Lyngby slutter den 10. september. Der er åbent tirsdag til søndag kl. 11-17, torsdag kl. 11-19. Mandag lukket. Der er gratis adgang.

Publiceret: 31. August 2017 10:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt