Sådan vil det kommende kompleks med kontorer, boliger og butikker tage sig ud fra Lyngby Storcenter-siden.
Sådan vil det kommende kompleks med kontorer, boliger og butikker tage sig ud fra Lyngby Storcenter-siden.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Storcenter-direktør: Kæmpe gevinst at få Microsoft til Lyngby

Kanalvejsprojektet vil styrke hele Lyngby, mener Lyngby Storcenters direktør Torben Schwabe

"En kæmpe gevinst for Lyngby". Direktør i Lyngby Storcenter, Torben Schwabe, er begejstret over udsigten til at få en ny, stor nabo i skikkelse af et 40.000 kvadratmeter stort kompleks med kontorer, butikker og studieboliger.

Kanalvejsprojektet, som bygges af Lyngby Storcenters ejer Danica Pension, skal bla.a. huse et nyt dansk hovedsæde for It-giganten Microsoft og en ny stor dagligvareforretning. At det er lykkedes at få netop Microsoft med, er et scoop for byen, mener Torben Schwabe.

"Det er en kæmpe gevinst for hele vidensbyprojektet, og et spinoff på det store forarbejde, der er lavet omkring vidensbyen. Det var et ønske at udvikle denne del af byen, helt tilbage til dengang man startede med at tale om vidensby, men dengang var der ingen, der havde forestillet sig et projekt som det her," siger Torben Schwabe med henvisning til det ambitiøse strategiprojekt Vidensby 2020, der handler om at gøre Lyngby-Taarbæk til en førende uddannelses- og vidensby.

Vil styrke storcenter

Microsoft samler sine to danske datterselskaber i Lyngby med tilsammen 900 medarbejdere. Oveni kommer et endnu ukendt antal studerende fra DTU, som vil få bolig i det nye kompleks, og hertil bliver der så tilsat fitnesscenter, cafe, loungevaskeri, butikker og en dagligvareforretning.

"Det nye forretningsudbud vil komplementere det øvrige udbud i Lyngby Storcenter, for det er jo samme ejer, så det her bliver en kæmpe gevinst for os på den lange bane. Samtidig bliver det en styrke for resten af Lyngby, fordi vi får skabt et nyt delcentrum i byen," siger Torben Schwabe.

Byggeriet af Kanalvejsprojektet forventes at gå i gang senere på året. Projektet er blevet til i et tæt samarbejde mellem Danica Pension, Microsoft og Lyngby-Taarbæk Kommune.

Publiceret: 18. April 2013 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere