Simone Monsrud var Virums bedste spiller med seks mål og en stor indsats på både stregen og i forsvaret.
Simone Monsrud var Virums bedste spiller med seks mål og en stor indsats på både stregen og i forsvaret.
Arkivfoto: Erik Bugge
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Status efter nyt nederlag: Virums trup svinder ind

Silje Brøns er rejst til Tyskland, og Louise Schultz er ude med en meniskskade

Af Mikael Østergaard

I lørdagens kamp på udebane i Horsens fulgte Virum-Sorgenfri med til 6-7, men så trak Horsens fra og bragte sig foran 15-8 ved pausen. I anden halvleg var Virum-Sorgenfri oppe på 14-18, men så scorede hjemmeholdet tre mål i træk, og så var det bal forbi. Det hele endte med sejr til Horsens på 30-22.

"Vi har det altid svært mod Horsens og spillede bestemt ikke godt. Pigerne lavede mange fejl, var for utålmodige og skød lige i paraderne, så Horsens fik mange mål på kontraangreb", lød analysen fra cheftræner Troels Brøns efter kampen.

Simone Monsrud var Virums bedste spiller, fulgt til dørs af Emilie Brøns Petersen, der scorede to mål på tre forsøg og vel for første gang nogensinde var farligere end lillesøster, Nikoline Brøns, der slet ikke kom på måltavlen.

Målvogter Nadia Chahade stod en fornuftig første halvleg, men blev efter pausen erstattet af det normale førstevalg, Julie Skipper, som på grund af en måneds ferie i Thailand startede på bænken.

Med nederlaget befinder Virum-Sorgenfri sig stadig under nedrykningsstregen, og situationen er ikke blevet mindre kritisk af, at Louise Schultz er ude for resten af sæsonen med en meniskskade. Synd for fløjspilleren, der først for nylig vendte tilbage efter 10 måneders pause på grund af en korsbåndsskade. Og i forvejen er holdet handicappet af, at styrmanden Silje Brøns omkring nytår rejste til et professionelt eventyr i tysk håndbold.

Virum-Sorgenfri: Simone Monsrud 6 (2), Anne Sofie Kleemann 4, Emilie Stig Christensen 4, Emilie Brøns Petersen 2, Sofie Nebelong 2, Anne Fahrendorff 2, Ide Oldeide 1 og Amanda Bergsten 1.

Nadia Charade stod en fin første halvleg i målet. Arkivfoto: Erik Bugge
Nadia Charade stod en fin første halvleg i målet. Arkivfoto: Erik Bugge
Publiceret: 08. Januar 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere