Drengene fra Lyngby-Gladsaxe med deres velfortjente bronzemedaljer. Foto: Marianne Wesnæs

Drengene fra Lyngby-Gladsaxe med deres velfortjente bronzemedaljer. Foto: Marianne Wesnæs

Sølv til drengene og bronze til pigerne fra Lyngby-Gladsaxe Volley

Lyngby-Gladsaxe Volley satte sit præg på DM for ungdom

Af
Mikael Østergaard

volleyball Ved DM i Odense var Lyngby-Gladsaxe repræsenteret med to U14-hold.

Drengene vandt deres indledende pulje og mødte i semifinalen Farum-Holte, som blev nedkæmpet efter tre hårde sæt.

I finalen ventede ærkerivalerne fra Gentofte. Lyngby-Gladsaxe vandt 1. sæt 25-20 efter en stærk serveserie og super modtagninger af Villads Napier, men tabte 2. sæt 18-25. I 3. sæt kom Lyngby-Gladsaxe foran 5-0, men kunne ikke holde niveauet, så Gentofte vandt sættet 15-13 og dermed guldet.

Bronzepigerne fra Lyngby-Gladsaxe. Foto: Marianne Wesnæs

Bronzepigerne fra Lyngby-Gladsaxe. Foto: Marianne Wesnæs

Pigerne blev nr. 2 i deres pulje og vandt over Sydjyske i kvartfinalen. Semifinalen blev tabt til Rødovre-Ishøj, inden bronzemedaljen kom i hus med en sejr over Hvidovre - 16-14 i tredje og afgørende sæt.

Tobias Lytje Christensen og Chili Genet fra Lyngby-Gladsaxe blev valgt til årets Dream Team hold for henholdsvis drengene og pigerne.

Publiceret 15 May 2019 07:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.