Frederik Gytkjær kroner en god indsats med at udligne til 1-1. Foto: Fodboldbilleder.dk

Frederik Gytkjær kroner en god indsats med at udligne til 1-1. Foto: Fodboldbilleder.dk ©Per Kjaerbye

På søndag er der udsigt til sæsonrekord, når Næstved gæster Lyngby Stadion

Nedturen for Lyngby stoppede i kampens sidste minut. Lyngby Boldklub vandt 2-1 over FC Roskilde og lever stadig i håbet.

Af
Mikael Østergaard

fodbold Efter nederlag til Thisted, uafgjort mod HB Køge og nederlag til Fremad Amager trods en føring på 3-0 kort inden pausen syntes løbet kørt for Lyngby i kampen om tredjepladsen i 1. division og dermed en playoff kamp om en billet til Superligaen.

Men søndagens sejr på 2-1 over FC Roskilde, mens Næstved kun fik uafgjort mod FC Helsingør, tændte et lille håb om, at der stadig er noget at kæmpe for. Netop Lyngby og Næstved tørner sammen på søndag kl. 13.45 på Lyngby Stadion, og det må blive en kamp, der får billetsalget til at blive rødglødende.

Inden opgøret har Fremad Amager på tredjepladsen 50 point, Næstved 49 og Lyngby og Fredericia begge 46 point.

I kampen mod Roskilde burde Lyngby have sat tingene på plads i 1. halvleg, men Jeppe Kjær, Danni König og Emilio Simonsen måtte nøjes med at være lige ved og næsten. I stedet kom Roskilde foran 1-0, da Nicolai Jessen opsnappede en fejlaflevering og fik frit løb til at score til 1-0.

Efter pausen var Nicolai Jessen tæt på at blive dobbelt målscorer, men Thomas Mikkelsen var på sin plads i Lyngby-målet.

Lyngby pressede på, og Emilio Simonsen, Jesper Christjansen, Martin Ørnskov og Frederik Gytkjær havde kvalificerede afslutninger. Med 10 minutter igen kom belønningen endelig, da Frederik Gytkjær kom først på en aflevering og prikkede bolden i mål. Og i det 90. minut skete forløsningen, da Danni König var første mand over en halvklaring af Roskildes målmand og headede bolden i mål til 2-1.

Publiceret 14 May 2019 14:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.