Der blev gået til vaflerne i kampen mellem Hundested og de blå fra Lundtofte. Foto: Michael Rosenløv

Der blev gået til vaflerne i kampen mellem Hundested og de blå fra Lundtofte. Foto: Michael Rosenløv

Facit for de lokale fodboldklubber: Nederlag, uafgjort og sejr

Virum-Sorgenfri er bundprop, mens Lundtofte og Brede hænger på i toppen

Af
Mikael Østergaard

fodbold Et nederlag på 3-0 til Frederikssund forværrede Virum-Sorgenfri Boldklubs situation i Sjællandsserien.

Klubben er nu isoleret i bunden med 11 point og et godt stykke op til stregen, der vil sikre endnu en sæson i rækken. Så skal klubben redde livet, er det ved at være sidste udkald til at få flere point ind på kontoen.

Målløs topkamp

Topkampen i serie 1 mellem Lundtofte og Hundested endte 0-0 efter en chancefattig, men intens kamp.

Hundested havde sendt en busfuld fans til Lundtofte, hvor de brølede kampråbet ´Fiskerne fra Hundested’ ud over Ravnholm Road.

Gæsterne kunne være kommet foran, da et hjørnespark var tæt på at gå i mål. Martin Hemmingsen havde lige før pausen Lundtoftes bedste mulighed, men hans afslutning blev reddet af Hundesteds målmand. Kampen bød i øvrigt på 6 gule og 1 rødt kort.

Bedst hos Lundtofte var Rasmus Brøndahl, der fra forårssæsonens start en blevet omskolet fra angriber til venstre back. Den omstilling er han sluppet fint fra, og han blev fortjent kåret til Man of the Match..

”Hundested har nogle rutinerede kræfter i forsvaret og nogle hurtige raketter i angrebet, så man skal ikke forcere spillet og lade dem komme i kontraangreb. Derfor foregik meget af spillet på midtbanen. Spillet var ikke det kønneste, og det var tydeligt, at ingen af holdene ville tabe på grund af kampens store betydning”, siger Lundtoftes cheftræner, Henrik Nielsen.

Med det uafgjorte resultat er Lundtofte stadig på andenpladsen, 3 point efter Hundested.

Dobbelt målscorer

Brede IF har fået en god start på forårssæsonen i Serie 3. Årets første kamp gav sejr på 4-2 over Espergærde, og det blev fulgt op med 2-1 over FC Blomsterne fra Birkerød på hjemmebane.

De første 45 minutter sluttede målløst, men efter pausen gik Brede op i et højere gear, og så kunne gæsterne ikke følge med.

I det 50. minut steg Peder Heiselberg til vejrs og headede mål i nettet til 1-0, men trods mange chancer kunne Brede ikke lukke kampen.

Det straffede Blomsterne med en udligning 2 minutter før tid efter en fejl i Bredes forsvar, men 2 minutter inde i overtiden sendte indskiftede Lucas Woolrych et indlæg ind til en fremstormende Peder Heiselberg, som med sit andet hovedstødsmål til 2-1 sikrede Brede alle 3 point.

Som resultat af den fremrykkede deadline på grund af påsken kan DGO ikke bringe resultater fra påskedagenes kampe.

Peder Heiselberg blev dobbelt målscorer for Brede.

Peder Heiselberg blev dobbelt målscorer for Brede.

Publiceret 23 April 2019 10:30

SENESTE TV