Nicolai Geertsen header en aflevering fra Rezan Corlu på stolpen og er først på returbolden og scorer til 2-0 mod sin gamle klub. Foto: Fodboldbilleder.dk

Nicolai Geertsen header en aflevering fra Rezan Corlu på stolpen og er først på returbolden og scorer til 2-0 mod sin gamle klub. Foto: Fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Nedtællingen til forårssæsonen er begyndt for Lyngby Boldklub: Sejr og uafgjort i seneste kampe

Søndag spiller Lyngby Boldklub sin sidste testkamp, inden det går løs i 1. division

Af
Mikael Østergaard

Lyngby Boldklub sluttede træningsopholdet i Tyrkiet med at spille 1-1 mod Shirak FC i en chancefattig kamp. Det armenske mandskab stod langt tilbage på banen og satsede på kontraangreb.

De første 45 minutter sluttede 0-0, og man skulle helt frem til det 71. minut, før Lyngby fandt vej til netmaskerne. Målscoreren var Emilio Simonsen på Lasse Fosgaards fine oplæg.

Bagud viste Shirak pludselig tænder. Det blev 1-1 på en flot afslutning, og Shirek var tæt på et sejrsmål, men Marcus Backmann kom i vejen med en lang tå.

Tilbage i Danmark mødte Lyngby i weekenden Hillerød Fodbold fra 2. division. Kampen blev spillet på kunstgræsbanen i samarbejdsklubben Helsinge, hvor Lyngby-keeperen Oskar Snorre har fået sin fodboldopdragelse.

Lyngby vandt 3-1 på mål af Gustav Marcussen, Nicolai Geertsen og Jeppe Kjær. Hillerød reducerede til 1-3 i overtiden.

Lyngby mangler nu kun én træningskamp, inden det går løs i 1. division den 3. marts ude mod Hvidovre. Det sker på søndag, hvor der venter et dobbeltopgør mod HB Køge og Avarta på Lyngby Stadion.

Publiceret 18 February 2019 09:38