Danni König er udset til at løse Lyngbys scoringsproblem. Foto: Lyngby Boldklub

Danni König er udset til at løse Lyngbys scoringsproblem. Foto: Lyngby Boldklub

Kong Danni er købt til at lave kasser for Lyngby Boldklub

Lyngby Boldklub har skrevet kontrakt med Danni König som frontangriber og med Lasse Nielsen som forsvarserstatning for Oliver Lund, der er skiftet til OB

Af
Mikael Østergaard

FODBOLD Som spået i DGO for en uge siden har Lyngby Boldklub forstærket sig med Danni König, der kommer på en fri transfer efter nogle år i den næstbedste amerikanske række, USL. Kontrakten gælder for resten af sæsonen.

32-årige Danni König er en målfarlig herre, der forhåbentlig kan løse Lyngbys mangel på en decideret frontangriber. Et behov, der er blevet ekstra aktuelt med Jeppe Kjærs langvarige skade. Danni König har tidligere repræsenteret Brønshøj, FC Vestsjælland, Randers FC og islandske Valur.

”Vi har prioriteret at få et supplement ind på 9’er-positionen, hvor både Jeppe Kjær og Daniel Stückler har været ude i opstarten. Vi har ledt efter en notorisk målscorer”, siger Lyngbys sportschef, Birger Jørgensen.

Inden transfervinduet lukkede, skrev Lyngby Boldklub også kontrakt frem til sommeren 2020 med Lasse Nielsen. Den rutinerede forsvarsspiller skifter fra svenske Trelleborgs FF og har tidligere spillet for OB, Næstved, FC Vestsjælland og polske Lech Poznan.

Sejr i Sverige

Begge nyerhvervelser var med i fredagens træningskamp mod Halmstads BK fra den næstbedste svenske række. Med i truppen var også 20-årige Gustav Harlev, som Lyngby har hentet i Allerød.

Lyngby var toneangivende fra kampens start og vandt 4-0 på mål af Adnan Mohammad, Gustav Marcussen, Emilio Simonsen og Gustav Harlev.

I søndags rejste truppen til Tyrkiet på et 10-dages træningsophold. Tilbage i Danmark møder Lyngby den 16. februar Hillerød og siden Avarta og HB Køge, inden det for alvor går løs i 1. division den 3. marts ude mod Hvidovre.

Publiceret 06 February 2019 14:00