Målet for Lyngbys bedste mandskab er oprykning til 2. division

Målet for Lyngbys bedste mandskab er oprykning til 2. division

Lyngby Badminton Klub fik fuld valuta i første oprykningskampe

Trods afbud og sygdom fik Lyngby Badminton Klub en flyvende start

Af
Mikael Østergaard

BADMINTON Lyngby Badminton Klubs to bedste hold tog i weekenden hul på de fire oprykningskampe, hvor målet er oprykning til henholdsvis 2. og 3. division.

Det blev en nervepirrende optakt med adskillige afbud og halvsyge spillere på tværs af holdene, så hverken 1. eller 2. holdet kunne stille i stærkeste opstilling. Men så fandt reserverne heldigvis storspillet frem.

Det gjaldt ikke mindst Magnus Hede, der fik 3. divisions-debut og i 4. herresingle besejrede ingen ringere end den tidligere OL-bronzevinder i mixdouble, Jens Eriksen. Samtidig gjorde Magnus Hede sit til, at 2. herredouble blev vundet, og bidrog dermed afgørende til sejren på 8-5 over Herlev.

2. holdet mødte Vordingborg på udebane, hvor stillingen var 4-4 inden de afsluttende doubler. Her viste Lyngby-pigerne klassen ved at vinde de to damedoubler sikkert i to sæt. Det samme gjorde 1. herredouble, men for at vinde den ottende kamp, der gav fuld point-valuta, skulle de sidste doubler ud i ombolde i tre sæt, før kampene var afgjort. Det lykkedes at vinde begge kampe 22-20 i 3. sæt, og dermed kunne holdet rejse hjem med en 9-4 sejr i bagagen.

Publiceret 29 January 2019 08:00