3. halvleg bød på spilletid til flere talenter fra Lyngbys fodboldakademi, og nogle var så uprøvede, at der ikke var kommet navn på deres trøjer. Foto: Fodboldbilleder.dk

3. halvleg bød på spilletid til flere talenter fra Lyngbys fodboldakademi, og nogle var så uprøvede, at der ikke var kommet navn på deres trøjer. Foto: Fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Jeppe Kjær kæmper for at komme tilbage

Lyngby-angriberen har genoptaget træningen, men var ikke klar til testkampen mod Malmø FF, der vandt 5-1

Af
Mikael Østergaard

FODBOLD 100 fans valgte i fredags at trodse kulden for at overvære Lyngby Boldklubs første træningskamp mod Malmø FF, der brugte kampen som opvarmning inden svenskernes møde med Chelsea i Europa-League om et par uger.

Spillemæssigt fulgte Lyngby godt med i de tre halvlege á 35 minutter, men Malmø FF var klart farligere i afslutningerne og vandt 5-1.

Kampen bød på et gensyn med 2 spillere: Frederik Gytkjær, der er vendt hjem til Lyngby fra Haugesund, og den gamle Lyngby-profil Anders ’AC’ Christiansen på midtbanen hos de svenske gæster. Frederik Gytkjær spillede en halv kamp og var undervejs tæt på en scoring.

Tilskuerne spejdede forgæves efter Oliver Lund, der samme dag var skiftet tilbage til OB, hvorfra han kom til Lyngby i sommeren 2017. 28-årige Oliver Lund ville gerne spille superligafodbold, og Lyngby og OB fandt derfor en økonomisk løsning, så han kunne skifte et halvt år før kontraktudløb.

Heller ikke Jeppe Kjær var trukket i fodboldtøjet. Den målfarlige angriber har været ude i et halvt år på grund af alvorlige eftervirkninger fra en hjernerystelse, men ifølge sportsdirektør Birger Jørgensen deltager Jeppe Kjær forsigtigt i træningen og forventes at være klar, når forårssæsonen fløjtes i gang.

Publiceret 28 January 2019 16:00