Lyngby Boldklubs hold ved klubbens første stævne for fodbold fitness.

Lyngby Boldklubs hold ved klubbens første stævne for fodbold fitness.

Fodboldfitness for de modne kvinder i Virum og Sorgenfri

Det er aldrig for sent at sparke til en bold

Af
Mikael Østergaard

FODBOLD Kvindefodbold er for længst blevet en succes, og landet over strømmer piger til de lokale fodboldklubber. Men nu er også modne damer begyndt at sparke til læderkuglen.

Virum-Sorgenfri Boldklub har i nogle år haft fodbold fitness for kvinder på programmet og er nu oppe på over 40 medlemmer, der torsdag aften træner udendørs og søndag morgen indendørs i Hummeltoftehallen.

Lyngby Boldklub lancerede konceptet i august 2017, og holdet har i dag 30 deltagere i alderen fra 19 til over 70 år. Niveauet spænder vidt. Nogle har aldrig sparket til en bold, andre har spillet i skolegården og nogle har dyrket fodbold i flere år.

Forrige søndag afholdt Lyngby Boldklub sit første stævne med 12 deltagende hold, hvor holdene selvfølgelig spillede for at vinde, men hvor det først og fremmest gjaldt om at have det sjovt. Lyngbys damer havde medbragt kaffe, te og kager, som blev indtaget efter stævnet.

Lyngbys damer træner tirsdage kl. 19.30-21 og enkelte torsdage kl. 19.30-20.30. Nye medlemmer er velkomne til at dukke op en tirsdag kl. 19.30 ved de udendørs tennisbaner på Lyngby Stadion.

Publiceret 17 December 2018 10:45