Cecilie Hartzberg scorer et af sine 2 mål. Foto: LilleKenn

Cecilie Hartzberg scorer et af sine 2 mål. Foto: LilleKenn

Stadig ubesejrede - men: Håndbolddamer på randen af knockout

På en hektisk slutspurt bevarede Lyngby sin status som ubesejret

Af
Mikael Østergaard

HÅNDBOLD Der var linet op til en stille dag på kontoret, da ubesejrede Lyngby i lørdags mødte midterholdet FIF i damernes 2. division, men det endte i en højdramatisk afslutning.

Efter en jævnbyrdig 1. halvleg udnyttede FIF en del fejlafleveringer og forkerte beslutninger af Lyngby-spillerne til at bringe sig foran 22-18 med 12 minutter igen af kampen. Så gik FIF uforståeligt over til 5-1 opdækning, og da holdet samtidig blev ramt af en udvisning, udnyttede Lyngby situationen til at bringe sig foran 26-24. FIF fik reduceret til 25-26, men så løb tiden ud, og Lyngby bevarede sin status som ubesejret og suverænt tophold.

Dagens spiller var fløjspilleren Alberte Willumsen, der blev topscorer med 7 mål, men også de rutinerede kræfter havde en god dag. Pernille Rähr Sørensen scorede 5 og Nicole Leonhardt og Anne Fahrendorff begge 4 mål. Øvrige målscorere: Cecilie Hartzberg 2, Katrine Thomsen 2, Anne Sofie Kleemann 1 og Caroline Skipper 1.

Så søndag tager Lyngby imod Ydun, der puster Lyngby i nakken, så der er lagt op til et vaskeægte topopgør i Lyngbyhallen med start kl. 15.

Publiceret 13 November 2018 19:00