Astrid Reinholdt efter indsatsen på 1000 meter.

Astrid Reinholdt efter indsatsen på 1000 meter.

Astrid tættere på eliten: Kajakroer gør store fremskridt

Astrid Reinholdt er tæt på den absolutte elite

Af
Mikael Østergaard

Lyngby Kanoklub havde 4 roere med til Dansk Kano og Kajak Forbunds testsamling på søerne ved Vallensbæk, hvor klubbens 18-årige Astrid Reinholdt for alvor viste sig frem som eliteroer.

Det er hendes første sæson i U18 klassen, men blandt den store pigegruppe på 25 roere blev hun sammenlagt nummer 3 på 200 meter og 1000 meter. Ud over rotesten var der også en løbetest, hvor Astrid Reinholt blev nummer 1 blandt samtlige deltagere, så hendes kondition fejler ikke noget.

Indsatsen kastede ros af sig fra ungdomslandstræneren Finn Pape, som kunne konkludere, at Astrid havde rykket sig meget siden de danske mesterskaber, hvor hun klemte sig ind på en 8. plads i finalen i U16-klassen.

Rasmus Knudsen, Simon Schuldt-Jensen og Victor G. Aasmul, som de næste par år skal kæmpe om en olympisk deltagelse, deltog ikke i træningssamlingen. De er i Florida, hvor de skal være i træningslejr i 5 uger. Her skal de blandt andet afprøve en toekajak med verdensmesteren Rene Holten under overvågning af den danske seniorlandstræner, Zoltan Bako, som er med i hele træningsperioden.

Publiceret 13 November 2018 18:00

SENESTE TV