Glade drenge fra Virum Vipers efter finalesejren.

Glade drenge fra Virum Vipers efter finalesejren.

Virum-drenge vinder svensk turnering i basketball

Af
Mikael Østergaard

BASKETBALL Virum Vipers U11 drenge deltog sammen med fire andre Virum-hold i Telge Open, der er en stor turnering i Södertälje tæt på Stockholm med deltagelse af 222 nordiske hold.

Virum Vipers U11 drenge gik hele vejen og vandt turneringen med en finalesejr på 59-36 over svenske Malbas i en kamp, som Virum dominerede fra start til slut. Undervejs i turneringen slog Virum bl.a. Skuru Basket, Östersund Basket og Alvik Basket og sluttede med en imponerede målscore på 291-93.

Publiceret 06 November 2018 08:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.