Marcus Backmann, Mathias Hebo og Kristian Lindberg gjorde det alle godt i sejren over Viborg. Foto: Fodboldbilleder.dk

Marcus Backmann, Mathias Hebo og Kristian Lindberg gjorde det alle godt i sejren over Viborg. Foto: Fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Så kan der jubles igen: Undertippede Lyngby slog topholdet

Forløsende sejr på 1-0 over Viborg efter flot holdindsats

Af
Mikael Østergaard

FODBOLD Med Adam Sørensen, Kevin Tshiembe, Nicolai Geertsen, Oliver Lund og Jeppe Kjær ude med skader var det et svækket Lyngby-hold, der tidligt søndag morgen kørte mod Viborg. Godt nok tabte Viborg ugen inden sensationelt til bundholdet Roskilde, men holdet fra domkirkebyen er stadig nummer 1 i 1. division og en svær modstander på hjemmebane. Så på papiret var der lagt i kakkelovnen til Lyngby.

Begge mandskaber startede forsigtigt, og det var småt med chancer i de første 45 minutter. Viborgs Christian Sivebæk afsluttede en dribletur på højrekanten med et skud, der blev rettet af og gik til hjørnespark, og siden testede både Gustav Marcussen, Jesper Christjansen og Lasse Petry Viborgs keeper, Ingvar Jónsson.

Jævnbyrdigheden fortsatte efter pausen, hvor bolden bragede på stolpen i begge ender. Først afsluttede Gustav Marcussen på opstanderen, og siden headede hjemmeholdets Andreas Albers på træværket.

Viborg havde bolden mest, men Lyngby var farlig i sine omstillinger. Med et kvarter igen faldt kampens eneste mål, da Mathias Hebo på kanten af feltet hamrede en aflevering fra Gustav Marcussen op i målhjørnet til 1-0. Smukkere kan det ikke gøres.

Så trykkede Viborg på, men Lyngby modstod presset og kørte sejren og de 3 vigtige point i hus. Ganske fortjent efter en flot holdindsats.

Lyngbys næste kamp er på søndag kl. 13.45, hvor FC Fredericia gæster Lyngby Stadion.

Publiceret 05 November 2018 11:45

SENESTE TV