Lokalfodbold: Ringe udbytte mod bundhold

Virum-Sorgenfri tabte, og Lundtofte fik kun uafgjort

Af
Mikael Østergaard

FODBOLD Virum-Sorgenfri Boldklub kunne have taget et stort skridt op imod overlevelse i Sjællandsserien, da holdet i lørdags på udebane mødte Snekkersten, der inden kampen var agterlanterne med kun 9 point.

Men hjemmeholdet vandt 3-1, og nu er det i stedet Virum-Sorgenfri, der sammen med Farum og Fredensborg lukker leddet med 11 point, mens Glostrup og Snekkersten ligger over nedrykningsstregen med 12 point.

Der var heller ikke de store smil i Lundtofte Boldklub, som spillede 3-3 med Frem Hellebæk, der med den tidligere Lyngby-spiller Thomas Guldborg Christensen på holdet ligger næstsidst i serie 1.

Jakob Hemmingsen bragte Lundtofte foran 1-0, og efter to scoringer af Frem Hellebæk udlignede Rasmus Grøndal-Hansen til 2-2. Hellebæk kom foran 3-2 i 1. halvlegs sidste minut, og det lignede længe afgørelsen, men i det 90. minut skaffede Anders Møller med en scoring det ene point til Lundtofte, der efter efterårets sidste kamp ligger på andenpladsen 4 point efter ubesejrede Hundested, der endda mangler at spille en kamp.

Publiceret 29 October 2018 18:00

SENESTE TV