Morten (tv.) og Henrik er klar til at kæmpe for de rød-hvide farver i Frankrig.

Morten (tv.) og Henrik er klar til at kæmpe for de rød-hvide farver i Frankrig.

Virumbrødrene Morten og Henrik er klar til VM i fodtennis

Morten A. Hyllested og Henrik A. Friberg er udtaget til det danske landshold, der i slutningen af oktober spiller VM i Le Havre

Når der fra den 25. til 28. oktober spilles VM i fodtennis i Le Havre, Frankrig for både kvinder og herrer, kan vi stolt heppe på hele to med lokalt islæt. Brødrene Morten A. Hyllested og Henrik A. Friberg er nemlig begge udtaget til det danske landshold, som på forhånd er blandt favoritterne i flere kategorier.

De har begge to efterhånden mange års erfaring på fodtennisbanen, og skal, som vigtige brikker på landsholdet, styre holdet frem mod Fodtennis Danmarks målsætning om at komme med i semifinalerne. Ved seneste slutrunde kom herrerne i top 10, men med fraværet af holdets normale netspiller er boldene kastet i luften, hvilken har givet Virum-brødrene en helt ny rolle på holdet ved slutrunden i Frankrig.

Ved VM spilles i følgende discipliner: kvinde-single, -double og -triple, herre-single, -double og -triple, senior mix-double og -triple.

Hvad er fodtennis?

Fodtennis spilles på en volleyballbane med regler, der minder om volleyball, blot med fødderne. Bolden må røre jorden en gang, og der må i alt være tre berøringen på en banehalvdel, før bolden returneres.

Se www.fodtennis.dk hvis du vil vide mere om fodtennis eller følge holdet under slutrunden. /peb

Publiceret 23 October 2018 18:00

SENESTE TV