En af kampens profiler Milan Ahmad der både assisterede og lavede mål. Foto: Thomas Jensen

En af kampens profiler Milan Ahmad der både assisterede og lavede mål. Foto: Thomas Jensen

Virum-Sorgenfri kom væk fra bunden

Også Lundtofte og Brede sejrede i weekenden

Af
Mikael Østergaard

SPORT Efter et miserabelt efterår og en placering som bundprop i Sjællandsserien har Virum-Sorgenfri Boldklub kæmpet sig fri af dyndet.

Først overraskede holdet forrige weekend med en udesejr på 1-0 over Brøndby, hvor det afgørende mål blev scoret af Sebastian Schirmer i det 84. minut, og i lørdags blev det 3-1 over Herstedøster.

Laurids Lund sikrede halvlegsføring på 1-0, og Simon Heldorf scorede til 2-0 et kvarter inde i 2. halvleg. 10 minutter før tid fik Herstedøster reduceret, men en scoring i kampens sidste minut sikrede Virum-Sorgenfri sejren på 3-1.

På lørdag skulle det gerne blive til flere point, når Virum-Sorgenfri i efterårets sidste kamp møder bundholdet Snekkersten på udebane.

Lundtofte i god stime

Efter 10 kampe i Serie 1 står Lundtofte Boldklub noteret for 8 sejre, 1 uafgjort og kun 1 nederlag, og det ville normalt have indbragt en førsteplads. Desværre har Hundested vundet samtlige sæsonens kampe, blandt andet over Lundtofte, og derfor må Lundtofte foreløbig nøjes med andenpladsen.

I lørdags gik det ud over rækkens nummer 3, Ledøje-Smørum, der blev sendt hjem med et nederlag på 1-3.

Sebastian Christensen bragte Lundtofte i front på straffespark, Jacob Hemmingsen gjorde det til 2-0 og Rasmus Grøndal-Hansen øgede til 3-0 kort ind i 2. halvleg. Så var der overskud til at lade Ledøje-Smørum reducere til slutresultatet 3-1 på straffespark.

Brede i målhumør

Weekendens kamp i serie 3 mellem Brede IF og Frem Hellebæk blev en målrig affære, og heldigvis var det kun Brede, der kom på tavlen.

Efter 20 minutters spil headede Mikkel Berggreen bolden i mål til en fortjent føring, og inden pausen øgede

Milan Ahmad til 2-0 efter lækkerier på kanten af feltet.

I 2. halvleg fortsatte Brede-dominansen. Rasmus Nørgaard gjorde det til 3-0 og siden til 4-0 på straffespark, inden Thomas Jensen lukkede og slukkede til 5-0 efter eminent forarbejde af Milan Ahmad.

Billedtekst

En af Bredes profiler, Milan Ahmad, der både assisterede og scorede. Foto: Thomas Jensen

Publiceret 22 October 2018 11:00

SENESTE TV