Morten Fisker blev kåret til kampens spiller. Foto Thomas Jensen

Morten Fisker blev kåret til kampens spiller. Foto Thomas Jensen

Lokalfodbold: Virum-S i bunden – Lundtofte og Brede i toppen

Weekenden for de lokale fodboldklubber bød på 2 sejre og 1 nederlag

Af
Mikael Østergaard

FODBOLD I Sjællandsserien var Virum-Sorgenfri Boldklub bagud 0-1 ved pausen mod Stenløse, og da gæsterne øgede til 2-0 et kvarter inde i 2. halvleg, så situationen alvorlig ud.

Men så tog Sebastian Kamp sagen i egen hånd, afdriblede et par modstandere i høj fart og strøg gennem Stenløses forsvar, inden han behersket sendte bolden i modsatte sidenet til 1-2.

Det gav hjemmeholdet mod på livet, men smilet stivnede, da Sebastian Schirmer hovedløst generede Stenløses målmand ved et udspark og blev sendt til afkøling i 10 minutter. Få minutter senere var det Derk Heftings tur til at indkassere et gult kort for en voldsom tackling.

Paradoksalt nok spillede Virum-Sorgenfri sin bedste periode med kun 9 spillere på banen og pressede topholdet i bund. Især Frederik Jegind var utrættelig, og Sebastian Kamp kom fri til skud, men prøvede uden held at lobbe bolden over målmanden.

Med nederlaget er Virum-Sorgenfri stadig isoleret i bunden, men viste undervejs løfterige momenter, der giver håb om flere point på kontoen.

4 mål af Mads Thygesen

I serie 1 er Lundtofte Boldklub fortsat tophold efter storsejr på 5-1 over Avarta efter 3-1 ved pausen.

Kampens store spiller var Mads Thygesen, der scorede 4 mål, mens Mathias Stausbøl stod for Lundtoftes sidste scoring. Mathias Stausbøl, der erstattede Jakob Hemningsen efter en halv times spil, stod desuden fadder til 2 af Mads Thygesens mål. Også Martin Hemmingsen tegnede sig over for 2 assist til topscorerens imponerende eftermiddag.

3 mål på 10 minutter

Brede IF kom bedst fra start i lørdagens kamp i Serie 3 mod Nivå Kokkedal, og det gav mål midt i 1. halvleg, da Aske Thorup bragte Brede foran 1-0.

Nivå Kokkedal udlignede til 1-1, og det lignede længe en pointdeling, men med 10 minutter igen startede Brede et festfyrværkeri. Først scorede en velspillende Peder Heiselberg til 2-1, Rasmus Nørgaard gjorde det til 3-1 på straffespark begået mod tilbagevendte Thomas Jensen og i allersidste minut sparkede David Kvien bolden ind til slutresultatet 4-1.

Med de 3 point blander Brede sig i toppen af rækken.

Publiceret 08 October 2018 11:30

SENESTE TV