Husk mobilen eller dankortet, hvis du skal på Lyngby Stadion. Foto: Fodboldbilleder.dk

Husk mobilen eller dankortet, hvis du skal på Lyngby Stadion. Foto: Fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Lyngby tabte igen: Kontant afregning i Fredericia

Til gengæld er det slut med kontanter på Lyngby Stadion, når Lyngby på søndag tager imod HB Køge

Af
Mikael Østergaard

FODBOLD Det lykkedes ikke Lyngby Boldklub at vende den nedadgående spiral, da holdet i søndags mødte Fredericia på udebane. 2-0 til hjemmeholdet blev slutfacit efter en ikke specielt velspillet kamp, hvor Lyngby havde sine muligheder, men ikke udnyttede dem.

Både Adam Sørensen, Adnan Mohammad, Gustav Marcussen, Jesper Christjansen og Kristian Lindberg havde chancen for at komme på måltavlen, men uden held. Og rent galt gik det, da Martin Ørnskov lidt klodset sendte bolden i eget net til Fredericia-føring på 1-0. Kort efter scorede Fredericia til 2-0, og så var det bal forbi.

”Man kan sige, at ingen af holdene i dag skaber særligt meget, og derfor ligger kampen og tipper. Desværre er det så os, der bliver straffet af Fredericia, og de scorer to mål. hvor vi ikke har øje for detaljen. Jeg er glad for at se drengene kæmpe til det sidste. Der er ingen, der slår op i banen eller lader hovedet hænge. Vi vil ikke have medlidenhed, og vi har bestemt ikke noget selvmedlidenhed. Vi skal kigge indad og arbejde stenhårdt på at få vendt kampene til vores fordel”, siger Mark Strudal til Lyngbys hjemmeside.

Lyngby møder på søndag kl. 14.45 HB Køge på hjemmebane. Lyngby Stadion er fra og med denne kamp blevet kontantløst, hvilket betyder, at man ikke kan betale med kontanter, men kun med dankort, MobilePay eller via klubbens egen Lyngby-app.

Publiceret 24 September 2018 09:45

SENESTE TV