Humøret var i bund, og spillerne hang med hovedet, da cheftræner Mark Strudal holdt et kort evalueringsmøde efter nederlaget. Foto: Fodboldbilleder.dk

Humøret var i bund, og spillerne hang med hovedet, da cheftræner Mark Strudal holdt et kort evalueringsmøde efter nederlaget. Foto: Fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Nederlag til Næstved: Krisen kradser for alvor i Lyngby

Nicki Bille kom på banen og fik dagens eneste bifald, da Lyngby tabte 1-3 til middelmådige Næstved

Af
Mikael Østergaard

FODBOLD Lørdag var Jeppe Kjær på Lyngby Boldklubs hjemmeside opført i spillertruppen, men da holdet gik på banen søndag, var det uden den målfarlige angriber. Han var nemlig skadet, men det skulle dagens modstander, Næstved, ikke have at vide på forhånd.

I stedet startede Lyngby med Kristian Lindberg i front, og han gjorde det udmærket i 1. halvleg. Efter 20 minutters spil bragede han bolden på stolpen med venstrebenet, og kort efter spillede han Adnan Mohammad totalt fri i venstre side, men en Næstved-forsvarer kastede sig ned og fik blokeret for skuddet.

Mere skete der ikke, og så kunne spillerne gå til pause med stillingen 0-0.

Indtil da havde gæsterne været totalt anonyme og tandløse, men statistik er ét, den virkelige verden noget andet. Et kvarter inde i 2. halvleg steg Finnur Justinussen til vejrs og dirigerede med pandebrasken et hjørnespark over i den modsatte side til 1-0 uden chance for Thomas Mikkelsen, der erstattede Oskar Snorre i målet. Hjørnesparket var i øvrigt helt unødvendigt, men kom, da Lasse Fosgaard upresset sendte bolden over baglinjen.

I det 60. minut fik de 1.392 tilskuere omsider noget at klappe ad, da Nicki Bille blev sendt på banen som afløser for Adnan Mohammad. Og 6 minutter senere blev den omrejsende fodboldspiller folkets helt, da han omsatte et omdiskuteret straffespark i mål. Så lugtede publikum sejr og 3 point, men overvægten i spil kastede ingen chancer af sig.

I stedet slog Næstved kontra, da en hovedstødsaflevering endte hos en umarkeret Mads Olsen, der havde oceaner af tid til at sende bolden i nettet. Og korthuset faldt totalt sammen i overtiden, da en Næstved-spiller kom fri ved baglinjen og spillede bagud til Tobias Christensen, som let kunne øge til 3-1, mens Lyngby-spillerne enten var fraværende eller lå på jorden.

Efter forrige weekends sejr over Roskilde var nederlaget en spand koldt vand i ansigtet. Især var det skuffende, at midtbanen med Mathias Hebo, Jesper Christjansen og Lasse Petry ikke havde mere i posen, og at Lasse Fosgaard og Gustav Marcussen ikke fik skabt noget mere på kanterne. Og så må man endnu engang konstatere, at der mangler energi og vilje på holdet.

Cheftræner Mark Strudal har virkelig fået en udfordring, hvis han skal vende skuden.

Publiceret 17 September 2018 12:45

SENESTE TV