Sponsorchef Thomas Kirk og afdelingsdirektør Anni Dupont efter underskrivelsen af sponsoraftalen.

Sponsorchef Thomas Kirk og afdelingsdirektør Anni Dupont efter underskrivelsen af sponsoraftalen.

Lyngby Håndbold Klub får ny hovedsponsor

Spar Nord og Lyngby Håndbold Klub har indgået en 2-årig aftale

Af
Mikael Østergaard

HÅNDBOLD Ambitionerne er høje i Lyngby Håndbold Klub på både bredde- og eliteplan, og i klubben er man derfor begejstret over, at Spar Nord har valgt at støtte op om klubben som ny hovedsponsor. Aftalen træder i kraft i næste måned og betyder blandt meget andet, at Spar Nords logo vil være synligt ved håndboldklubbens mange aktiviteter i de næste 2 år.

Afdelingsdirektør Anni Dupont, der selv interesserer sig for håndbold og frivilligt foreningsarbejde, glæder sig over samarbejdet:

”Det er vigtigt for Spar Nord at støtte op om det lokale idrætsliv, og med Lyngby Håndbold Klub føler jeg, at vi har fundet den helt rigtige partner med sunde sportslige og sociale værdier solidt forankret i lokalområdet. Vi tror på klubbens visioner om fællesskab, nære relationer og høje sportslige ambitioner drevet af de mange frivillige, og det glæder vi os til at blive en aktiv del af”, udtaler Anni Dupont.

Også i Lyngby Håndbold Klub ser man frem til samarbejdet:

”Spar Nord er en partner, der deler de samme værdier som Lyngby Håndbold Klub. Vi ser frem til yderligere at kunne styrke arbejdet med ungdommen og bredden i klubben, samtidig med, at vi med denne aftale får mulighed for at skabe et slagkraftigt elitehold, som vi håber kan bringe klubben tilbage i damernes 1. division”, siger sportschef Thomas Kirk.

Spar Nord afløser Sparekassen Kronjylland som hovedsponsor i klubben.

Publiceret 17 September 2018 16:00

SENESTE TV