Frederik Nymann og Magnus Ibh vandt deres herredouble mod Lyngby, men det skulle vise sig at være uden betydning. I baggrunden Virum-Sorgenfris trænerpar, Anders Tang og Claus Løppke. Foto: Mette Rytsel

Frederik Nymann og Magnus Ibh vandt deres herredouble mod Lyngby, men det skulle vise sig at være uden betydning. I baggrunden Virum-Sorgenfris trænerpar, Anders Tang og Claus Løppke. Foto: Mette Rytsel

Fra vild jubel til dyb skuffelse: Alligevel ikke med i tennisslutspillet

Fintælling sendte Virum-Sorgenfri ud af medaljekampen i tennis

Af
Mikael Østergaard

TENNIS Der var glæde i Virum-Sorgenfris lejr, da sejren på 4-2 over Lyngby var en realitet. Det betød en plads i årets DM-slutspil, mente alle, fordi Virum-Sorgenfri var bedst i de indbyrdes opgør mod mellemgruppens to andre konkurrenter til slutspillet, HIK og Skovbakken.

Sådan gik det desværre ikke. Skovbakken og HIK spillede 3-3, og dermed sluttede Skovbakken, HIK og Virum-Sorgenfri alle på 11 point.

Mandag morgen gik Dansk Tennis Forbund i gang med fintællingen, og her viste det sig, at Virum-Sorgenfri totalt over hele sæsonen havde vundet et sæt færre end HIK og Skovbakken og dermed blev sorteper.

”Vi spillede for mange match tiebreaks i løbet af sæsonen. Så vidt jeg husker, vandt vi dem alle, men det blev dyrt i sidste ende, at vi ikke vandt flere kampe i to sæt. Det kostede muligheden for en DM-medalje”, konstaterer klubbens sportschef, Claus Løppke.

Publiceret 21 August 2018 19:30

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.