Lyngby CC har flere ryttere med i løbet.

Lyngby CC har flere ryttere med i løbet.

500 cykelryttere giver den gas på lørdag: Cykelløb i absolut topklasse

Efter Post Danmark Rundt overtager Lyngby CC stafetten

Af
Mikael Østergaard

CYKLING Lyngby Cycle Club afholder sit årlige DCU licensløb lørdag den 18. august med start og mål på Gøngehusvej i Gl. Holte. Der køres på en 10 km rundstrækning ud mod Vedbæk og retur.

Der forventes deltagelse af omkring 500 cykelryttere i alle aldre.

I det stærke juniorfelt deltager Lyngby CC’s eget team, Copenhagen Elite Cycling, og i seniorernes elite A-klasse deltager flere af de stærke danske kontinentalhold, hvoraf enkelte var med i Post Danmark Rundt.

De yngste starter kl. 8 om morgenen, og A-elite klassen starter kl. 13.45 og forventes i mål ved 17-tiden.

Der vil være boder med sandwich, drikke samt kaffe/kage til de fremmødte tilskuere.

Publiceret 15 August 2018 16:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.