Herolind Shala jubler over en af sine to scoringer i Lyngby Boldklub, hvor han nåede at spille 20 kampe. Foto: Fodboldbilleder.dk

Herolind Shala jubler over en af sine to scoringer i Lyngby Boldklub, hvor han nåede at spille 20 kampe. Foto: Fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Efter slagsmål til træning: Herolind Shala er fortid i Lyngby BK

Mohammed Saeid og Simon Vollesen er også historie. Til gengæld har Lyngby Boldklub skrevet kontrakt med U19-spillerne Mads Carlson og Magnus Hee Westergaard

Af
Mikael Østergaard

FODBOLD Lyngby Boldklub kæmper en hård kamp for at få økonomien til at hænge sammen. En af metoderne er at skære ned på udgiftssiden. Syv medarbejdere i administrationen er blevet opsagt, og i sidste uge fik Herolind Shala og Mohammed Saeid ophævet deres kontrakt.

26-årige Herolind Shala kom til Lyngby i slutningen af transfervinduet sidste år efter at have tilbragt tre år hos henholdsvis Kasimpasa, Slovan Liberec og Sparta Prag. Nu går turen til norske IK Start i Kristiansand.

Herolind Shala, der også er landsholdsspiller for Kosovo, præsterede fint i Lyngby, men havde mildest talt et anstrengt forhold til midtbanekollegaen Jesper Christjansen, og før sommerferien røg de to spillere i slagsmål under en træning. Siden har de ikke udvekslet mange ord. Hans skifte til IK Start skal uden tvivl også ses i den sammenhæng.

At 27-årige Mohammed Saied har fået ophævet sin kontrakt kommer ikke som en overraskelse. Svenskeren kom til klubben i december, men nåede kun 6 kampe som indskifter, og uden at imponere.

Også talentfulde Simon Vollesen er væk og spiller nu i Birkerød i Danmarksserien. Han fik chancen i Superligaen under cheftræner Thomas Nørgaard, men Mark Strudal vendte tommelfingeren nedad.

Strømmen går også den anden vej. Mads Carlson og Magnus Hee Westergaard fra U19 holdet er kommet på kontrakt, og tidligere på året indgik stortalentet Emilio Simonsen en aftale med Lyngby Boldklub frem til 2021.

Publiceret 08 August 2018 11:45