Nicki Bille (billedet) skulle ifølge TV3 Sport være meget tæt på et skifte til Lyngby Boldklub. Foto: fodboldbilleder.dk

Nicki Bille (billedet) skulle ifølge TV3 Sport være meget tæt på et skifte til Lyngby Boldklub. Foto: fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Medie: Nicki Bille tæt på at skrive under med Lyngby Boldklub

Fodboldnomaden ser ud til at vende tilbage til Danmark for at prøve lykken i Lyngby, ifølge TV3 Sport

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Står TV3 Sports oplysninger til troende, er 30-årige Nicki Bille godt på vej til at blive Lyngby Boldklubs sjette indkøb i denne sæson.

Et billede på Twitter viser angiveligt Mark Strudal og Nicki Bille sammen i Københavns Lufthavn.

Angriberen er netop blevet løsladt, da han efter en bytur i Monaco måtte en måned i fængsel for blandt andet vold mod en kvinde og besiddelse af kokain.

Mark Strudal og Nicki Bille kender hinanden fra deres fælles tid i FC Nordsjælland, hvor Nicki Bille kom til i 2008, efter han havde prøvet udlandslykken i Italien. Nicki Bille rejste efter opholdet i FC Nordsjælland igen til udlandet. Denne gang til Spanien, hvor han tørnede ud for Villarreal, Elche og Rayo Vallecano. Turen gik herefter til Norge, Frankrig, tilbage til Danmark, og så til Polen og Grækenland. Og cirklen tyder nu på at være sluttet, når han angiveligt vender tilbage til Danmark for at sætte kursen mod Lundtoftevej.

Nicki Bille har spillet tre A-landskampe for Danmark og scoret ét mål. Derudover har han repræsenteret Danmark på diverse u-landshold.

Publiceret 26 July 2018 11:42

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.