Nicki Bille (billedet) skulle ifølge TV3 Sport være meget tæt på et skifte til Lyngby Boldklub. Foto: fodboldbilleder.dk

Nicki Bille (billedet) skulle ifølge TV3 Sport være meget tæt på et skifte til Lyngby Boldklub. Foto: fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Medie: Nicki Bille tæt på at skrive under med Lyngby Boldklub

Fodboldnomaden ser ud til at vende tilbage til Danmark for at prøve lykken i Lyngby, ifølge TV3 Sport

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Står TV3 Sports oplysninger til troende, er 30-årige Nicki Bille godt på vej til at blive Lyngby Boldklubs sjette indkøb i denne sæson.

Et billede på Twitter viser angiveligt Mark Strudal og Nicki Bille sammen i Københavns Lufthavn.

Angriberen er netop blevet løsladt, da han efter en bytur i Monaco måtte en måned i fængsel for blandt andet vold mod en kvinde og besiddelse af kokain.

Mark Strudal og Nicki Bille kender hinanden fra deres fælles tid i FC Nordsjælland, hvor Nicki Bille kom til i 2008, efter han havde prøvet udlandslykken i Italien. Nicki Bille rejste efter opholdet i FC Nordsjælland igen til udlandet. Denne gang til Spanien, hvor han tørnede ud for Villarreal, Elche og Rayo Vallecano. Turen gik herefter til Norge, Frankrig, tilbage til Danmark, og så til Polen og Grækenland. Og cirklen tyder nu på at være sluttet, når han angiveligt vender tilbage til Danmark for at sætte kursen mod Lundtoftevej.

Nicki Bille har spillet tre A-landskampe for Danmark og scoret ét mål. Derudover har han repræsenteret Danmark på diverse u-landshold.

Publiceret 26 July 2018 11:42