Martin Ørnskov (billedet) er Lyngby Boldklubs nye anfører. Pressfoto

Martin Ørnskov (billedet) er Lyngby Boldklubs nye anfører. Pressfoto

Martin Ørnskov bliver ny anfører i Lyngby Boldklub - klubben får et anførerråd

Med et anførerråd skal ansvaret bredes ud blandt spillerne, lyder det fra træner Mark Strudal

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Martin Ørnskov er ny anfører for Lyngby Boldklub, efter Mathias Tauber har forladt klubben.

Den 32-årige midtbanespiller får anførerbindet i en ny konstellation, hvor trænerteamet og truppen har peget på i alt seks personer til et nyt anførerråd. Her bliver Martin Ørnskov kaptajn, mens Mathias Hebo som ny viceanfører.

Med i anførergruppen er Martin Ørnskov, Mathias Hebo, Lasse Fosgaard, Mikkel Andersen, Oskar Snorre og Nicolai Geertsen.

"Vi har gerne ville brede ansvaret mere ud blandt spillerne, hvor de har haft mulighed for at byde ind med, hvem der gerne vil tage et øget ansvar. Vi har i fællesskab med truppen været med til at vælge den nye gruppe af ledere, som skal være bindeled mellem trænerteam, spillergruppen og klubben, og det har været en god og konstruktiv proces. Spillerne har reageret særdeles positivt, og resultatet er blevet en gruppe af spillere med en god blanding af alder og erfaring, hvor Martin Ørnskov bliver den nye anfører i klubben," siger Lyngby-træner Mark Strudal.

"Det har for hele klubbens vedkommende været tid til at prøve noget nyt, og som sportslig ledelse bakker vi både op og går forrest på denne nye fortælling og rejse, som vi skal ud på. Vi har ændret vores træningskultur markant, og Mark og teamet har blandt andet indført markant flere træningspas for at prøve at skubbe til truppens udvikling og os som klub. Det er en spændende proces, og selvom ikke alle har været tilfredse, føler vi, at vi nu står med en stærk gruppe, der køber ind på projektet. Vi glæder os til, at vi på søndag forhåbentlig kan vise hele byen, at vi kæmper for dem, og at Lyngby Boldklub har rykket sig henover sommeren," fortæller sportsdirektør Birger Jørgensen.

Lyngby Boldklub tager på søndag mod Hvidovre IF på Lyngby Stadion. Kampen starter klokken 13.45.

Publiceret 26 July 2018 11:07

SENESTE TV