Mathias Tauber stopper i Lyngby Boldklub efter at have været anfører siden vinteren 2012. Foto: fodboldbilleder.dk

Mathias Tauber stopper i Lyngby Boldklub efter at have været anfører siden vinteren 2012. Foto: fodboldbilleder.dk

Officielt: Mathias Tauber stopper i Lyngby Boldklub

Det er ikke mit valg, at det skulle slutte på denne måde, siger anføreren

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Lyngby Boldklubs anfører siden vinteren 2012, Mathias Tauber, forlader klubben. Det skriver Lyngby Boldklub på sin hjemmeside.

"Jeg er ked af at skulle slutte min tid i Lyngby Boldklub på denne måde. Det er ikke noget, jeg selv har valgt, men det er nu engang, sådan det er. Jeg vil gerne sige tusind tak for otte gode år, hvor jeg især skylder en stor tak til alle mine holdkammerater, jeg har haft i min tid i Lyngby. Og jeg vil også gerne sende en stor tak til fansene for en fremragende opbakning til truppen og mig personligt gennem alle årene. Det er noget, jeg har sat meget stor pris på, og jeg ønsker alle det det bedste fremover," fortæller Mathias Tauber i en pressemeddelese.

Trænerteamet med Mark Strudal i spidsen har "med opbakning fra spillertruppen" lavet en ny struktur omkring anførergruppen. Mathias Tauber har "ikke ønsket at indgå i den nye konstellation", skriver klubben.

"Vi er selvfølgelig ærgerlige, for vi havde gerne set Mathias Tauber spille sin karriere færdig i Lyngby Boldklub. Vi har været glade for den måde, Mathias har tacklet sit hverv som anfører gennem de sidste seks-et-halvt år," fortæller sportsdirektør Birger Jørgensen.

"Tauber har også været en del af trænerteamets fremtidige plan, men det er klart, at der opstår en ny virkelighed, når en mangeårig anfører ikke ønsker at indgå i det nye setup. Det accepterer vi, om end det er vemodigt, da vi anser Tauber som en kæmpe kulturbærer. Af samme årsag har vi også givet Tauber en rigtig god pakke resten af kontraktforløbet. Det er vores måde at vise på, at Tauber har været vigtig, og at vi skal sige ordentligt farvel," siger Birger Jørgensen.

Lyngby Boldklub spiller første kamp i NordicBet Ligaen på søndag klokken 13.45 på Lyngby Stadion mod Hvidovre IF.

Publiceret 25 July 2018 14:26