Mathias Tauber (th) er ifølge BT færdig i Lyngby Boldklub. Arkivfoto: fodboldbilleder.dk

Mathias Tauber (th) er ifølge BT færdig i Lyngby Boldklub. Arkivfoto: fodboldbilleder.dk ©Per Kjærbye

Medie: Anfører Taubers pludselige stop skaber uro i truppen

Anførerbindet blev taget fra Mathias Tauber, hvilket fik ham til at stoppe i Lyngby Boldklub, skriver BT, som har talt med kilder, der melder om uro og undren i omklædningsrummet

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Mathias Tauber, som har spillet næsten 200 kampe for Lyngby Boldklub, stopper i klubben, fordi anførerbindet er taget fra ham og givet til Martin Ørnskov. Anførerskiftet har skabt uro og undren i spillertruppen. Det skriver BT.

Ifølge avisens oplysninger opstod balladen i klubben lørdag kort før seneste træningskamp mod Roskilde. Her valgte cheftræner Mark Strudal uden forvarsel at skifte anfører fra Mathias Tauber til Martin Ørnskov.

"Jeg har ikke nogen kommentarer til det, før sagen med Mathias Taubert er lukket, og han er løst fra sine sidste fem måneder af sin kontrakt med klubben, og det kan han først ske, når vores sportsdirektør, Birger Jørgensen, er tilbage fra sin ferie," siger Mark Strudal til BT og tilføjer:

"»Men jeg ser ikke noget dramatik i det her."

Flere kilder i klubben, som BT har talt med, fortæller dog, at frategelsen af anførerbindet var en "stor ydmygelse" af Mathias Tauber. Han så ingen anden udvej end at forlade klubben. Mark Strudals beslutning har fået flere af de etablerede spillere i truppen til at vælge Mathias Taubers side, skriver avisen.

Publiceret 20 July 2018 10:59

SENESTE TV