Daniel Stückler (billedet) spillede i sin ungdomsår i Lyngby. Efter at have spillet i Brøndby, Køge og Helsingør er han nu tilbage. Foto: Lyngby Boldklub

Daniel Stückler (billedet) spillede i sin ungdomsår i Lyngby. Efter at have spillet i Brøndby, Køge og Helsingør er han nu tilbage. Foto: Lyngby Boldklub

Daniel Stückler er tilbage i den kongeblå trøje

Sæsonens fjerde indkøb glæder sig over at blive en del af det nye projekt i Lyngby Boldklub

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Den 21-årige angriber Daniel Stückler bliver den fjerde spiller, som skifter til Lyngby Boldklub. Det skriver klubben i en pressemeddelse.

I sine ungdomsår spillede Daniel Stückler for De Kongeblå, inden han blev solgt til Brøndby. Herefter gik turen til HB Køge og FC Helsingør, og nu er angriberen, der har spillet 42 officielle kampe for diverse ungdomslandshold, altså tilbage på Lundtoftevej.

"Jeg kender Daniel fra tidligere, og jeg ved, at det er en spiller med krummer i. Det er et stort talent, der havde sin fodboldopdragelse her, og han vender tilbage i en god alder. Han er også med til at styrke den gode balance, vi har fået mellem yngre og ældre spillere i truppen, hvor vi søger at være balanceret imod at få en god synergi. Stückler er en klinisk afslutter inde i feltet, og han skaber meget rum til sig selv og sine medspillere ved sin arbejdsiver og mange dybe løb," siger Lyngby-træner Mark Strudal.

"Lyngby er en super klub, med fantastiske mennesker i og omkring klubben, og det nye trænerteam er spændende og kompetent. Projektet tiltaler mig virkelig meget, hvor vi skal ud og angribe 1. division i jagten mod oprykning."

Spilleren selv fortæller, at han er tiltrukket af klubbens nye projekt, og at han ser frem til gensyn med Mark Strudal og menneskene i og omkring Lyngby Boldklub.

""Det er dejligt at være kongeblå igen, hvor jeg ser frem til at spille her på Lyngby Stadion som senior. Jeg tror, at det bliver rigtig godt. Lyngby er en super klub, med fantastiske mennesker i og omkring klubben, og det nye trænerteam er spændende og kompetent. Projektet tiltaler mig virkelig meget, hvor vi skal ud og angribe 1. division i jagten mod oprykning," siger Daniel Stückler.

Lyngby Boldklub starter jagten på tilbagevenden til Superligaen 29. juli, når man i første runde tager imod Hvidovre på Lyngby Stadion.

Publiceret 10 July 2018 11:50

SENESTE TV