Kim Aabech vender tilbage til Lyngby

Det bliver dog som nøglespiller i Hvidovre IF, der gæster Lyngby Stadion i sæsondebuten i 1. division.

Af
Af Mikael Østergaard

Som udgangspunkt spiller Lyngby Boldklub alle kampe i 1. division om søndagen kl. 13.45, men enkelte kampe kan blive flyttet af hensyn til TV-transmittering.

Lyngby lægger ud søndag 29. juli mod nyoprykkerne fra Hvidovre IF på Lyngby Stadion. Kampen byder på et gensyn med Kim Aabech, der nu spiller for Hvidovre.

Næste hjemmekamp er allerede ugen efter, hvor Silkeborg IF gæster Lyngby søndag den 5. august. Sidste kamp i sæsonen bliver den 25. maj 2019, hvor Lyngby møder den anden nedrykker, FC Helsingør, på udebane. Alle hold i 1. division møder hinanden tre gange.

Kim Aabech spillede i Lyngby Boldklub 2004-13 og udgjorde sammen med Tobias Mikkelsen, Mikkel Beckmann og Christian Holst en målfarlig offensiv, som havde en stor rolle i Lyngbys oprykning fra 1. division i 2007. Han skiftede i 2013 til FC Nordsjælland og vandrede siden til AGF, Horsens og med Hvidovre som foreløbig sidste station.

I sin ungdomstid spillede Kim Aabech i B1903, Gladsaxe-Hero og Virum-Sorgenfri.

Publiceret 10 June 2018 19:30

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.