Et nærmere kig på truppen til den kommende sæson:

Lyngby Boldklub satser på ungt blod

Spekulationerne om truppen i 1. division er gået i gang. Ét står klart: De unge talenter får chancen

Af
Af Mikael Østergaard

Spillerne græmmede sig, fansene græd og ledelsen tænkte på de mistede indtægter på 12-15 millioner kroner, da nederlaget til Vendsyssel var en realitet og betød exit fra Superligaen.

Men er det nu også en katastrofe? Nej, ikke på den korte bane.

Lyngby har kæmpet med dårlig økonomi og spillerflugt, og endnu en sæson i Superligaen ville sandsynligvis være blevet endnu en overlevelseskamp med ringe udsigt til succes.

I 1. division derimod får klubben ro til stille og roligt at køre de unge spillere, der skal tegne Lyngby Boldklub i de kommende år, i stilling. Gustav Marcussen, Kevin Tshiembe, Adam Sørensen og Oskar Snorre fik vist, at de har Superliga-potentiale, mens talenterne Emilio Simonsen, Simon Vollesen og Emil Bodholt-Larsen blev kastet for tidligt for løverne. I 1. division får de tid til at bygge på, fysisk og mentalt, så de om et års tid er klar til større udfordringer.

Og hvad med de 'gamle'? Thomas Sørensen, Jeppe Brandrup og Martin Ørnskov har alle kontraktudløb 1. juli. Vil klubben forlænge deres kontrakt?

Mayron George skifter til FC Midtjylland, og spørgsmålet er, om spillere som Mikkel Andersen og Michael Lumb vil være tilfredse med landets næstbedste række. Mathias Tauber og Jesper Christjansen har stort Lyngby-hjerte og vil nok fortsætte i klubben, selv om Jesper Christjansen uden tvivl kunne blive solgt til en Superliga-klub. Oliver Lund, Lasse Fosgaard og Jeppe Kjær kan ikke vælge på øverste hylde og bliver nok i Lyngby, og det samme gælder Mathias Hebo og Herolind Shala, selv om sidstnævnte er fast mand på Kosovos landshold.

Publiceret 05 June 2018 11:45

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.