Cykelløb med medaljer til alle

Lyngby CC slog et slag for cykelsporten

Af
Af Mikael Østergaard

30 piger og drenge mødte op, da Lyngby Cycle Club afholdt cykelløb for børn og unge på DTU. De fleste på racercykler, men nogle også på almindelige cykler.

Der blev gået til stålet i de 4 børne- og ungdomsklasser på den 1,1 km lange rute, og der var guld-, sølv- eller bronzemedaljer til alle, der gennemførte, alt efter hvor hurtigt man kørte i de respektive klasser.

Efter medaljeløbet viste nogle af Lyngby Cycle Clubs junior- og seniorryttere, hvor stærkt man kan køre på cykel, da de afholdt et 30 minutters træningsløb på ruten. Løbet havde også deltagelse af en rytter fra juniorlandsholdet.

Lyngby Cycle Clubs børne- og ungdomstrænere Jesper Kristensen og Stewart Polley var glade for arrangementet: “Det var dejligt at se så mange deltagere i dag - dels fra de lokale cykelklubber, men vi var naturligvis ekstra glade for at se nye drenge og piger med interesse for cykelsporten”.

Hvis interessen efter løbet er intakt, er man velkommen til at prøvetræne med Lyngby CC. Der er træning hver tirsdag og torsdag kl. 17 fra klubben på Carlshøjvej 6 i Lyngby.

Publiceret 03 June 2018 23:30

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.