Så er der klar til afgang.

Så er der klar til afgang.

Cykelløb med medaljer til alle

Lyngby CC slog et slag for cykelsporten

Af
Af Mikael Østergaard

30 piger og drenge mødte op, da Lyngby Cycle Club afholdt cykelløb for børn og unge på DTU. De fleste på racercykler, men nogle også på almindelige cykler.

Der blev gået til stålet i de 4 børne- og ungdomsklasser på den 1,1 km lange rute, og der var guld-, sølv- eller bronzemedaljer til alle, der gennemførte, alt efter hvor hurtigt man kørte i de respektive klasser.

Efter medaljeløbet viste nogle af Lyngby Cycle Clubs junior- og seniorryttere, hvor stærkt man kan køre på cykel, da de afholdt et 30 minutters træningsløb på ruten. Løbet havde også deltagelse af en rytter fra juniorlandsholdet.

Lyngby Cycle Clubs børne- og ungdomstrænere Jesper Kristensen og Stewart Polley var glade for arrangementet: “Det var dejligt at se så mange deltagere i dag - dels fra de lokale cykelklubber, men vi var naturligvis ekstra glade for at se nye drenge og piger med interesse for cykelsporten”.

Hvis interessen efter løbet er intakt, er man velkommen til at prøvetræne med Lyngby CC. Der er træning hver tirsdag og torsdag kl. 17 fra klubben på Carlshøjvej 6 i Lyngby.

Publiceret 03 June 2018 23:30

SENESTE TV