Efter nedrykningen:

Svækket, men ikke knækket

Lyngby Håndbold Klubs damer har optimismen i behold

Af
Af Mikael Østergaard

Efter 14 år i 1. division måtte Lyngbys damer i år tage turen ned i 2. division, men klubben og den sportslige leder, Stig Oest, satser på en hurtig tilbagevending til 1. division.

”Vi er i fuld gang med at sammensætte holdet til den kommende sæson og satser på, at hele truppen er på plads i løbet af de næste 2-3 uger”, siger Stig Oest.

En række spillere har meddelt, at de bliver i Lyngby. Det gælder den rutinerede Alberte Willumsen, Mia Rasmussen, Cecilie Hartzberg og Caroline Skipper.

”Jeg skal i gang med min tredje sæson i Lyngby, og jeg glæder mig. Lige siden jeg kom til Lyngby for 2 år siden, har jeg følt mig godt tilpas, og miljøet i klubben og truppen er helt i top” siger Alberte Willumsen.

Desuden er Kathrine Thomsen kommet fra Ajax. Hun er en talentfuld spiller, der skal i gang med sit første år som senior.

Holdet får et nyt trænerteam, John Johansen og Jesper Stoltz, der begge kommer fra Ajax.

Følgende spillere har sagt farvel til Lyngby efter nedrykningen til 2. division: Frederikke Gulmark, der fortsætter karrieren i Norge, Mette Bejder (til Vendsyssel Håndbold), Julie Frilund (til TMS Ringsted), Julie Møller (til HIK) samt Ronja Johansen, der indtil videre har sat håndbolden på pause efter flere alvorlige skader.

Publiceret 31 May 2018 09:45

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.