Virum-drenge fik ædelt metal i to rækker

Fuld valuta ved Pinse Cup i Nykøbing F.

Af
Af Mikael Østergaard

Virum-Sorgenfri Boldklub stillede med to hold i årgang 2007 til Pinse Cup i Nykøbing Falster, et hold i B-rækken og et hold i C-rækken, og begge hold strøg helt til tops efter nogle nervepirrende puljekampe, semifinaler og finaler.

I C-rækken mødte Virum-Sorgenfri Valby Boldklub i finalen, hvor holdet udlignede til 1-1 i sidste minut og siden vandt 5-4 efter straffesparkkonkurrence.

I B-rækken kom Virum-Sorgenfri akkurat videre som 2'er i puljen på bedre målscore end Lyngby.

Siden blev det 2-1 over Glostrup i semifinalen, inden drengene satte kronen på værket med en finalesejr på 4-2 over Hekla, som holdet ellers havde fået en huskekage på 3-0 af i den indledende runde.

Publiceret 27 May 2018 16:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.