5 uger med Aqua Camp i Lyngby Svømmeklub

Af
Af Mikael Østergaard

For de fleste mennesker er sommer lig med strand og vand. Lyngby Svømmeklub har ikke en strand, men de har masser af vand til klubbens børn og unge i sommerferien.

Lyngby Svømmeklub udbyder i samarbejde med Dansk Svømmeunion 5 ugers Aqua Camp i sommerferien. Uge 27 er allerede udsolgt, men man kan stadig tilmelde sig uge 28, 29, 31 og 32. I hver uge er der plads til 80 børn på Trongårdsskolen, hvor svømning er centrum i en uges camp, men hvor der også foregår masser af sjove udendørs aktiviteter.

Yderligere information og tilmelding på kontor@lsk.dk eller tlf. 4587 4515.

Publiceret 26 May 2018 20:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.