Michael Lumb jubler over sit mål til 1-2, der kan sikre Lyngby endnu en sæson i Superligaen.

Michael Lumb jubler over sit mål til 1-2, der kan sikre Lyngby endnu en sæson i Superligaen.

Mål i overtiden skabte nyt håb for Lyngby

Michael Lumb scorede vitalt mål i den første knald-eller-fald kamp mod Randers FC

Af
Af Mikael Østergaard

Skæbnekampen på Lyngby Stadion mellem Lyngby Boldklub og Randers FC kunne være faldet ud til begge sider, men når regnskabet gøres op, var det ikke ufortjent, at jyderne løb med sejren på 2-1. Randers var den tand skarpere, mens Lyngby trods spilovertag havde svært ved at producere chancer.

Hjemmeholdet startede bedst, og Simon Vollesen var tæt på scoring efter fint kombinationsspil med Lasse Fosgaard. Simon Vollesen vikarierede for karantæneramte Herolind Shala og ydede en flot indsats, indtil han blev udskiftet med Kim Ojo et kvarter før tid.

Mens Lyngby forsøgte sig med småspil, satsede Randers på omstillinger, og det gav gevinst efter en halv times spil, da Mikkel Kallesøe med en perfekt aflevering fandt Saba Lobjanidze, der ubesværet kunne dirigere bolden i mål til 1-0. Kort inden pausefløjtet var Jesper Christjansen tæt på at udligne, men hans hovedstød gik over mål.

Efter pausen skruede Randers op for fysikken. Mathias Hebo og Jesper Christjansen tabte duellerne på midtbanen, og bagude viste Martin Ørnskov og Thomas Sørensen usikkerhedstegn. Heldigvis var Mikkel Andersen, der var tilbage efter sin lange skadespause, fremragende i målet.

Han kunne dog intet gøre, da Kasper Enghardt nåede højest på et hjørnespark og med hovedet bragte Randers foran 2-0.

Kevin Tshiembe blev sendt på banen i stedet for Thomas Sørensen og bidrog med mere fysik, ligesom han reddede et oplagt mål med en lang tå. Lyngby pressede på og skabte i de sidste 10 minutter flere chancer. Tilskuerne måtte dog vente til det 93. minut, før de fik noget at juble over. En hurtig omstilling endte hos Michael Lumb, der bankede bolden i nettet til 1-2 - og dermed skabte nyt håb om endnu en sæson i Superligaen.

Publiceret 18 May 2018 00:15

SENESTE TV